Louise Persson

Exakt 2 veckor kvar

Godmorgon på er läsare, hoppas att ni har sovit gott. Vaknade för en liten stund sen och ligger i sängen och bara tar det lugnt och ska strax upp ur sängen för att fixa lite frukost till mig själv och kolla lite Gossip Girl samtidigt.. Hur mår ni då finisar? Själv så mår jag ganska bra, vaknade upp och var lite småförkyld men det gör ingenting, det är bara näsan som är lite täppt, inte jag som är sjuk som tur är.
Fredag idag och jag har inga speciella planer mer  än att jag ska plugga och även göra lite på diplomeringen inom styling så jag kommer någon vart med det och en del avsnitt av Gossip Girl. Alltså kommer min dag bara vara lugn och skön med lite plugg, serie och planera lite inför våren också då jag och älskling snackar om att åka utomlands, men ingenting är helt bestämt ännu, men vi vet vart vi ska åka i alla fall och ni kommer få veta vart vi ska om vi bestämmer oss för att åka dit. Men vad har ni för planer idag då?

Nu tänkte jag att jag skulle upp ur sängen, tvätta ansiktet lite och fixa lite frukost till mig och kolla några avsnitt av Gossip Girl och bara ta det lugnt och efter det väntas plugg på både körkortsteorin och diplomeringen inom styling (sminka årtal från 20-talet till 90-talet), vill gärna bli klar med det så jag bara har max fyra, fem stycken kvar när vi börjar skolan igen då vi som sagt bara har en vecka från och med att vi börjat med att bli klar med dessa. Hur som helst, nu blir det frukost!

Nu är det äntligen bara två veckor kvar tills jag fyller 18!Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas