Louise Persson

Nu ligger jag i sängen och jag och Juliana ska ta och kolla på filmen The Duchess och svara på instuderingsfrågorna så vi har det klart. Efter det ska vi nog lägga oss och sova. Hur har eran dag varit? Min dag har varit ganska bra, har köpt ett par klackar, det har varit en kort dag i skolan så denna dagen klagar jag inte på. 

Imorgon har jag ingenting speciella planerat, jag ska bara ta det lugnt hemma, plugga lite på körkortet och bara ha en lugn eftermiddag, har ni någonting speciellt ni ska göra imorgon? Kommentera gärna, återigen så tycker jag faktiskt det är kul att få veta vad mina läsare hittar på. 
Föresten, i helgen tänkte jag att jag kanske skulle ha en tävling här på bloggen, mer än så kan jag inte säga då det inte är spikat om det blir av eller inte, men vad tycker ni om idén? Jag håller på att försöka fixa iordning någonting, liksom varför inte, det blir kul nu när det snart är jul och att ni får tävla om fina saker, erbjudande eller liknande. 
Hur som helst, nu ska vi fixa uppgiften och sen ska vi faktiskt ta och lägga oss, måste ha mycket sömn för att orka gå upp på morgonen. Godnatt på er.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas