Louise Persson

Mer julklappar och fynd till mig själv

Nu är jag hemma igen efter en kort skoldag och en liten runda på stan. Jag och Juliana gick ner till Baronen och köpte ett par skor jag ska ha till jul och nyår, även till vardags, blev ett par klackar från Tiamo. Säger kanske inte så mycket, men om jag säger Ariana Grande liknande, med en hög platå, ocker knees och svart "mocka", ej äkta mocka då alltså.. Då kanske ni vet vilka jag pratar om, så otroligt fina är dom! 
Ikväll blir det att ta det lugnt, har en uppgift i skolan som jag inte har gjort men den är ganska rolig ändå, ska kolla på filmen The Duchess och svara på några få instuderingfrågor om filmen - så det blir perfekt, då har jag en film att kolla på samtidigt som jag får en uppgift gjord. Efter det kommer jag vara klar med allt jag ska vara klar med, så det är skönt det. Vad har ni för planer ikväll då? 

Nu tänkte jag att jag skulle äta någonting då jag börjar bli hungrig, sen ska jag ta en nap och vila ut och sen blir det film och plugg. Måste även plugga lite på körkortsteorin då jag inte har gjort det på ett tag, har några få kapitel kvar. Tänkte att jag ska ha pluggat klart hela boken, sen är det bara att läsa på anteckningar som jag skrivit ner och läsa i boken varje kväll för att teoriprovet ska gå klockrent. Ska även hitta lite tider för att köra lite, göra risk ettan och risk tvåan, risktvåan blir nog i början av Januari och det vet jag redan nu. 
Hur som helst, nu ska jag ta en liten nap och sen blir det film, plugg och körkortsplugg. Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni får en bra eftermiddag också, lite rolig uppdatering kommer senare och ska försöka få lite bättre bilder imorgon på skorna.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas