Louise Persson

Ny vecka, nya mål

Godmorgon på er, hoppas att ni mår bra. Ligger just nu i sängen nyvaken och ska strax göra mig iordning för att bege mig mor praktiken - lite sådär halvt opeppad på det då jag är väldigt seg och inte orkar med en så lång dag idag, men bara att göra det bästa av situationen. 
Måndag idag och jag har ingenting planerat mer än att jag ska till praktiken under dagen fram till klockan 17:00, efter det kommer jag hem för att tvätta, städa och så ska jag och Juliana laga lite mat och kolla på filmer. Vi hade egentligen planerat att vi skulle kolla film igår, men det blev för sent efter att vi va klara med all tvätt och vikt ihop allt och lagt in det. Vad har ni för planer idag då finisar? 

Nu ska jag ta och sminka mig, klä på mig och göra mig iordning för att bege mig mot praktiken vid klockan 10, kommer bli en riktigt lång dag idag när man är på lite halvdåligt humör och sådär. Kan tyvärr inte dra upp det i bloggen men, hoppas i alla fall att jag kan tänka bort det och tänka på någonting annat under praktiken så jag får bort tankarna lite. Hur som helst, nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag börja fixa mig, hoppas att ni har en bra dag framför er och att ni alla är på bra humör och har en rolig måndag framför er!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas