Louise Persson

Problem på grund av det

Känns så skönt att all tvätt är tvättad och att allt är iordning fixat. Nu ikväll blir det att bara ta det lugnt, ska ta en lång och skön dusch och fräscha till mig och sådär, sen blir det att dricka te och äta lite godis och pepparkakor och kolla någon bra film och lägga oss ganska tidigt idag. 
Idag har det varit en ganska seg dag, haft ont i magen halva dagen men som tur är så är det lite bättre nu. Hur har eran dag varit? Hoppas verkligen att morgondagen blir bättre, vi har styling imorgon kom jag på och jag vill gärna bli klar med diplomeringen så snabbt som möjligt så jag har det gjort. Det ska vara klart innan vecka två, men det är jullov, helger och vissa dagar vi inte ens har styling, så det blir att göra sminkningar hemma för att komma ikapp med att bli klar med diplomeringen. Längtar verkligen tills jag blir klar, då slipper jag sminka en sminkning från ett årtal, sen tvätta av det, sminka igen, sen tvätta av det och hålla på så - har fått så sjukt mycket finnar, pormaskar och dålig hy på grund av det.
Hur som helst, nu ska jag och Juliana laga någonting lätt att äta, sen ska vi ta varsin dusch och fräscha till oss, dra på oss myskläder och sätta oss i soffan och kolla någon bra film, förmodligen så blir det att kolla på Burlesque. Hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag och att ni alla är pigga och glada - godnatt på er!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas