Louise Persson

Slå in julklappar

Hela dagen har vi varit på Hansa City och jag hittade äntligen en hur fin julklapp som helst till min älskling - hittade en till min lillebror också som jag ska köpa i veckan och sen ska jag fortsätta att köpa lite julklappar. Väntar på att Julianas julklapp ska komma hem som jag beställde så jag kan slå in den också. Innan vi började med att slå in alla julklappar sprang vi ner till tvättstugan och slängde in massa tvätt som ska tvättas, kommer bli så skönt att få de mesta av alla kläder tvättade - när vi kom in igen så öppnade vi varsin Nocco Bcaa med smak av skumtomte (riktigt j*vla god, ni måste verkligen prova, en ny favorit) och åt lite skumtomtar och började slå in julklapparna. Har ni börjat slå in era julklappar ännu? Kommentera gärna om ni också gör det, eller om det bara är jag som är ute ganska tidigt och köper julklappar och slår in dom. 
Hur som helst, nu blir det att ta det lugnt, fick med mig massor hem, julklapparna kan jag inte lägga ut bilder på men ni ser granen jag fick med hem och allt pynt i granen, fick även med mig hem en roséguldig stjärna på en stav som har ganska kraftigt ljus, men om man släcker alla lampor blir det verkligen det här mysiga julljuset! Tar bild på den imorgon då det är ljust ute och jag kan ta bättre bilder! 

Hoppas att ni har haft en bra söndag, det har i alla fall jag. Nu blir det att ta det lugnt och fixa med tvätten och laga lite kvällsmat, samtidigt som vi äter kvällsmaten blir det att slå på en riktigt bra film att kolla på. Om ni har några bra tips på komedifilmer så skriv gärna ner den eller dom. 


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas