Louise Persson

Vaknar av rejäl smärta

Godmorgon på er läsare, hoppas att ni har sovit gott. Vaknade redan vid 6:00 på grund av att jag hade sån rejäl smärta i tandköttet och sökte upp det och kom till 1177's sida och förmodligen är det min visdomstand som jävlas.. Alltså det är sjukt hur ont och jobbigt det är att inte ens kunna sova på grund av detta. Nu redan vid 7:00 när tandläkaren öppnar ska jag ringa dig och se vad som ska göras åt detta. Tog en Alvedon för säkerhetsskull att det ska dämpa smärtan lite, hoppas jag. 

Vad har ni för planer idag då? Tisdag idag och jag har ingenting planerat mer än att gå till skolan fram till 16:00 ungefär och efter det blir det att bara ta det lugnt hemma och inte alls göra så mycket. Får se vad som ska göras åt visdomstanden om den ska röntgas idag för att se att det verkligen är den eller om man åtminstone får tips på vad man kan göra åt denna smärta. Kommer säkert vara att jag ska ta ipren/alvedon för att dämpa smärtan - men vi får se hur det blir det med. 
Nu tänkte jag att jag skulle gå upp och koka lite te så jag åtminstone får i min någonting, i alla fall dricka, men innan vill jag gärna sova ut lite mer då jag inte börjar förens om en timme så en halvtimme kan jag nog vila lite, häller jag nog upp ett glas apelsinjuice istället för te. Alltså jag virar runt så mycket och är så borta då det enda jag kan fokusera på är tanden.. Nej, usch.. Nu ska jag ta och se om tandläkaren svarar om man ringer nu. 
Hoppas att ni har en underbar tisdag framför er och att ni inte lider av denna smärtan, haha. Hoppas att denna smärtan går över under dagen, för jag orkar inte gå i skolan med smärta och att det händer typ hela tiden, alla dagar i veckan..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas