Louise Persson

10 Augusti

Förlåt för att det inte har blivit någon uppdatering idag, men jag har jobbat dag och sov jättedåligt under natten och så fort jag kom hem så somnade jag direkt på grund av att jag har jobbat hela dagen, mensvärk och haft ont i huvudet. 
Just nu har jag tänt mitt doftljus och bara tar det lugnt och planerar helgen lite smått.. Kanske kommer få jobba i helgen också, men kan i alla fall planera in lite saker som ska göras. Framförallt så ska min video Get Ready With Me komma upp, har inte kunnat redigera på grund av att datorn haft för lite minne, men det är löst nu så imorgon ska jag redigera den så att det kommer upp i helgen. Ska eventuellt filma en till video, men vad för video får vi se, och även städa och tvätta.. Det är min helgs planer, eventuellt jobb också då om extrapersonal behövs. Vad har ni gjort idag då och vad har ni för planer till helgen? 

Nu tänkte jag att jag skulle göra mig iordning för natten och sen ska jag faktiskt lägga mig, är lite trött just nu och vill lägga mig så tidigt som möjligt och försöka få så mycket sömn som möjligt -  att jobba i hemtjänsten tar verkligen på ens energi, speciellt  när man kommer hem efter jobbet känner man verkligen hur trött man är.. 
Men men.. nu ska jag inte skriva på en massa här, nu ska jag faktiskt ta och göra mig iordning för natten och förmodligen somna tidigt, godnatt på er finisar, vi hörs mer imorgon!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas