Louise Persson

2 september, skäggets dag!

Inlägget är i samarbete med Glamazon.se

Den 2 september så är det skäggets dag, varför inte då unna dig själv, pappa, farbror, morbror, pojkvän eller någon annan med skägg en liten skäggpresent från Glamazon.se - där hittar du en hel del produkter till skägg, skäggolja, skäggborstar, skäggfärg och en hel del annat. 
Skägg är ju också hår, så det måste ju vårdas på samma sätt som vi vårdar vårar egna hår vi har på huvudet, för att det ska vara fint och fräscht. Därför gäller det att ta hand om sitt skägg på samma sätt som man tar hand om sitt hår, man tvättar och vårdar det på samma sätt. 

Jag personligen tycker att det är minst lika viktigt att vårda sitt skägg som det är att vårda sitt hår, det ska vara rent, fräscht och fint. Så jag tycker att ni kan klicka er in på sidan för att hitta lite nya produkter eller se om era favoritprodukter finns där - det kan även vara din pappas favoriter, pojkvännens eller vem det nu kan vara som har skägg och vill ha det extra vårdat och fint. Ni kanske även hittar nya favoriter, vem vet.. Länken har ni nedanför som ni kan ta er till för att leta runt lite bland alla produkter som Glamazon.se har för skäggvård.
Gör som jag och börja leta lite tidiga julklappar redan nu, jag brukar alltid börja väldigt tidigt att hitta produkter som passar som perfekt, eller ta och klicka hem som en present nu när skäggets dag är den 2 september, eller om någon kanske till och med fyller år snart..


Vill du klicka hem produkter för ditt skägg, eller pojkvännens, pappans, farbrorn eller vem du nu vill ska få en present på skäggets dag, så kan ni klicka här för att komma till alla skäggprodukter!
14 augusti 2017 13:13 | Tips |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas