Louise Persson

30 Augusti - grov förkylning

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har sovit gott. Vaknade ganska tidigt för att sjukanmäla mig då jag verkar ha råkat på en grov förkylning - har ont i halsen, huvudet, näsan, nacken och bara allmänt seg i hela kroppen också.. Och vi har inte ens kommit in i september än, brukar inte bli sjuk mer än på senhösten/vintern.. Men men, bara att försöka vila upp sig och försöka bli frisk så snabbt som möjligt.

Onsdag idag och jag ligger bara i soffan och måste snyta mig varje 10 minut, haha. Men jag försöker jobba lite hemifrån och få lite saker gjort i alla fall och gör så mycket som jag orkar med, så känns ändå skönt att jag kan göra lite i taget hemifrån och få saker och ting gjort. Vad har ni för planer idag då finisar? Hoppas inte att ni ligger hemma och är sjuka som jag är.. 
Hur som helst, tänkte göra lite te och koka upp lite soppa för att hålla mig varm och kolla The Vampire Diaries, senska jag bara ta det lugnt, göra lite saker under dagen så jag inte ligger efter så mycket med saker och ting och så det inte behövs extra mycket att göra när jag väl blir frisk igen. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas