Louise Persson

Andra dagen på sista veckan

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har sovit gott. Vaknade för en liten stund sen och sitter just nu och väntar på att mina två ägg ska bli färdigkokta, även fixat lite te och ska rosta lite mackor också.

Tisdag idag och det är andra jobbdagen på min sista jobbvecka, känns ganska skönt ändå men ska bli så tråkigt att komma tillbaka till skolan då jag hellre skulle vilja jobba än att gå i skolan.. Jag tycker verkligen att man är mer motiverad att jobba än att gå i skolan, för jobbar du så har du alltid arbetskamrater som är "lite mer mogna" än dom man går i skolan med om jag ska vara helt ärlig, därav min åsikt när det kommer till skola och jobb. Sen blir man mer motiverad av att jobbasjälvklart på grund av att man får en lön, ju mer du jobbar, desto högre lön liksom.. Vad tycker ni? 
Men nu ska jag faktiskt ta och fixa iordning min frukost, även min matlåda till jobbet och ska även fixa lite inlägg så ni kan få lite uppdatering under dagen så det inte blir så himla tomt här på bloggen under dagen.. Har märkt att min uppdatering varit så himla kass och försöker nu att förbättra den. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas