Louise Persson

Första dagen & planer

Förlåt för att jag inte har bloggat någonting idag, men jag har haft min första skoldag och idag har jag varit så otroligt trött och har sån träningsvärk i hela kroppen av efter allt cyklande på jobbet under hela sommaren.. Vad har ni gjort idag då finisar? 

Jag hade min första dag i skolan idag och det har faktiskt varit helt okej, lite nya saker som händer och jag börjar äntligen mitt sista år och det ska bli så skönt att gå klart detta året och sen slippa skolan och allt annat som har med skolan att göra. Fått ny praktikplats och ska bli så otroligt spännande att börja med praktik igen och gå i skolan, men den roligaste delen är praktiken. Hur som helst.. 

Under resten av veckan har jag en hel del saker planerade, ska fota lite kläder och lite annat smått och gott som jag fått hem i brevlådan och vill gärna ha allting hemma innan jag fotar, så hoppas jag får hem det innan helgen - sen imorgon tänkte jag boka en nageltid tills på fredag och på fredag åker jag kanske till Växjö för att träffa Antonia lite då vi inte har träffats på hela sommaren då jag har jobbat och hon har jobbat nere på Rhodos hela sommaren.. Ska äntligen få träffa en efterlängtad vän - hon och jag har så mycket skit att snacka om, haha. Eventuellt en vlogg kommer på fredag också om det blir tillräckligt med vloggmaterial för att kunna lägga upp, vill ändå att det ska hända lite så det inte blir att jag bara går till skolan, fixar naglarna sen hem.. Men vi får hoppas på det bästa!

Hoppas att ni har haft en superbra dag och att ni alla är peppade på ett nytt år i skolan.. I alla fall ni som går i skolan, nu ska jag ta och ta det lugnt framför något avsnitt till av The Vampire Diaries och bara ta det lugnt. Godnatt på er

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas