Louise Persson

Jobbig dag & sjuk?

Hej på er finisar, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en superbra dag idag. Gick upp tidigt idag för jag jobbade från 7:00 till 15:30 och när jag kom hem så la jag mig för att vila lite, var helt slut i kroppen och känner mig fortfarande helt slut, trött, och vill bara sova egentligen. Men jag tror att jag håller på att bli sjuk eller någonting, för mår inte helt hundra, men det är inte så illa att jag inte kan jobba och sådär.. Får hoppas på att det går över till imorgon och att det kanske har att göra med att jag inte kunde sova ordentligt inatt, somnade inte förens runt klockan 2-3 tiden inatt, så kan vara på grund av det. 

Fredag idag och jag har jobbat och sovit, det är det enda jag har hunnit göra idag. Hade tänkt att jag skulle spela in en video idag, men så blev det inte då jag var för trött, så det får bli på måndag istället när jag är ledig och hinner sova ut, planera och mår förmodligen lite bättre då. Vad har ni gjort idag då finisar? 
Nu tänkte jag att jag bara ska ta det lugnt, kolla lite youtube och ha en lugn kväll och försöka lägga mig tidigt och hoppas på att jag kan somna bättre ikväll. Behöver verkligen tillräckligt med sömn när jag jobbar från 7:00 till 15:30 då det oftast är väldigt mycket att göra under dessa pass.. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas