Louise Persson

Måndag 7/8

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra dag hittills.. Sitter just nu och laddar kamerabatteriet då jag precis har filmat en video och tänkte börja redigera den, den kommer nog upp ikväll eller imorgon, vi får se lite hur långt jag kommer med redigeringen. 

Måndag idag och jag är ledig från jobbet och har ingenting speciellt planerat för idag, det jag hade på schemat var att städa, filma en video, tvätta och redigera, nu är det bara tvätt som är kvar, så skönt att ha det gjort. Funderar på om jag ska baka någonting eller så, för jag känner mig verkligen så otroligt sugen på någonting sött, men jag vet inte, får ju hem mina matvaror från City Gross matkasse idag, så får se lite, har lite smågodis jag köpte med så kanske inte behöver baka.
Hur som helst, nu tänkte jag att jag skulle överföra videos till datorn och börja redigera lite så jag kanske hinner få upp den ikväll, det tar ju några timmar att redigera videos.. Vad har ni för planer idag då finisar? 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas