Louise Persson

Sista jobbveckan

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har sovit gott inatt. Vaknade för en liten stund sen och det är snart dags för mig att göra lite lunch till jobbet då jag jobbar från 15:00 till 22:00 idag.. Är ganska trött idag och känner inte för att jobba, men det är bara att stå ut då jag bara har 6 arbetsdagar kvar innan jag börjar skolan igen. Vad har ni för planer idag då finisar? 

Jag har ingenting planerat, jag har sovit nästan hela dagen och ska strax göra iordning lite lunch och sen bär det av mot jobbet. Känns ändå skönt att största delen av denna veckan så jobbar jag kväll, då behöver jag inte gå upp så överdrivet tidigt på morgonen. Är verkligen inte en morgonmänniska då jag alltid är så otroligt bitter, trött och orkar inte med saker och ting, haha.. Men det är jag nog inte ensam om. 
Nej, men nu ska jag ta och fixa lite matlåda och sen fixa någonting att äta nu innan jag ska till jobbet. Hoppas att ni har en bra dag framför er och att ni alla är pigga och glada! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas