Louise Persson

Tävling, regn & klar med schemat

Hej på er läsare, hoppas att allt är superbra med er och att ni har haft en bra torsdag. Sitter just nu vid skrivbordet med datorn och bara tar det lugnt, har precis hunnit tvätta en hel del tvätt och idag har jag varit ledig så jag passade på att få lite tvätt gjort. 
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, jag har tagit det lugnt, sålt lite kläder, tvättat, handlat och gjort det lite fint här hemma. Jag har även hunnit med planering till tävlingen som jag tänkte ha på youtube när jag når 500 prenumeranter, men det kommer jag uppdatera mer om när det börjar närma sig..

Just nu har jag ingenting speciellt planerat, jag är klar med allt som jag har haft planerat och skulle ha gjort idag och nu blir det bara en lugn kväll framför datorn och ska även lägga mig tidigt ikväll, ska upp väldigt tidigt imorgon för ännu mer jobb och är ledig på måndag igen som tur är.. Vad har ni för planer ikväll då? 
Nu tänkte jag att jag skulle göra iordning lite te, kolla lite youtube och bara gosa ner mig i soffan med en filt och tända lite ljus.. Alltid skönt att stanna inomhus och sitta framför datorn när det regnar, då behöver man inte få någon ångest över att man inte går ut. Men men, hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag och att morgondagen har mycket härligheter att erbjuda!
Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas