Louise Persson

Träningskläder från JHNsport.se

När man tränar blir man mer motiverad till att faktiskt ge ifrån sig så bra som möjligt om man har snygga träningskläder.. I alla fall jag. Jag kikade lite på JHN Sport som jag också skriver denna text med och det fanns riktigt tuffa träningstights, men jag är mer för enfärgade eller marmor tights...

 Men lyckades hitta ett par gråa riktigt fina och ser så otroligt bekväma ut att gymma i, gå en powerwalk i eller om man ska ut med hunden om man har någon. Jag använder träningstights till olika saker, om jag bara ska till affären, om jag ska gymma eller bara en powerwalk.

Någonting som jag också brukar göra med mina träningstights mer än att träna i är att jag brukar använda det som pyjamasbyxor, att sova eller att ha på mig dom när jag städar, brukar alltid vara så otroligt bekvämt att ha på sig träningstights till vad som helst, om man ändå kunde ha på sig träningstights till vad som helst så skulle man faktiskt vara överlycklig, haha. Men jag hittade ett par som jag tyckte var riktigt fina, dessa som finns i bilden nedanför.. Ni hittar dom HÄR.

 

 

Är ni intresserade av ett par tights, tröjor, kepsar eller liknande så kan ni kika in deras hemsida som finns länkad längst upp i inlägget.


30 augusti 2017 11:47 | Tips |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas