Louise Persson

Fokuserar på det viktigare

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni alla har sovit gott. 
Vaknade runt elva och legat i sängen sen dess och bara tagit det lugnt och idag är det verkligen en hel del att göra. Fattar inte varför man måste vara med i tävlingar när man går stylist, liksom för en stylist som jobbar med det är så en tävling frivilligt att delta i, men för oss måste vi göra det för att "det går på betyget". Orkar verkligen inte dra på mig smink och fixa för detta, får se om jag gör det eller inte, tror att jag kanske struntar i det då jag har andra viktigare saker som ska göras, exempelvis mitt körkort och jobb är viktigare än en stylingtävling.. 

Vad har ni för planer idag då finisar? Jag tänkte att jag ska storstäda här hemma, och plugga på teorin då jag snart ska göra halkbanan och provet närmar sig så det går före allt annat, som exempelvis stylingstävlingen vi "måste" delta i. Känns bara så löjligt att vi inte har en egen vilja om man vill delta i tävlingen eller inte.. Men som jag skrev, kommer nog skita i det på grund av att jag inte vill bli distraherad av onödiga saker och vill hellre lägga fokus på körkortet.
Nu tänkte jag att jag skulle fixa lite kaffe och någonting att äta och sen ska jag städa och plugga - kanske även tar en promenad för att få frisk luft. 

Senaste bilderna i bloggen bjuder jag på just nu då jag har lite bildbrist.. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas