Louise Persson

iKörkort.nu

I samarbete med: iKörkort.nu

Hur många av er håller på att ta ert körkort?
Jag kan förstå hur jobbigt det är att plugga på teorin, att bara läsa i en bok är inte det roligaste och jag personligen tycker verkligen att man lär sig så mycket bättre om man varierar sättet man pluggar på, att läsa lite ur boken, att plugga via datorn, att skriva ner frågor och efter en veckas pluggande svarar man på dom och ser hur många rätt man har..

Vet ni vad? I samarbete med iKörkort.nu så får ni 30% rabatt för att plugga på körkortsteorin, vägmärken med mer. Jag har testat i en vecka och det ger verkligen resultat. Det jag gjorde var att först göra ett teoritest, som jag såg lite hur långt jag låg i teorin, efter provet på iKörkort.nu så kan man se vilket kapitel man kan lite mer om och lite mindre på och på så sätt så kan du själv se hur mycket du behöver plugga och på vad det är du måste plugga lite mer på.

I samarbete med iKörkort.nu så får ni 30% rabatt på medlemskap, ni kan välja på att ha ett medlemskap i 3 timmar (som är gratis), 1 månad, 3 månader och 12 månader. Populärast är 3 månader, men det som är mest prisvärt är 12 månader som kostar 499 kronor, plus att ni får en rabattkod på 30%.

Rabattkod som ger dig 30% rabatt: LOUISE30

21 februari 2017 12:30 | Tips |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas