Louise Persson

Körning, teori och ta hand om mig själv

Godmorgon på er läsare, hoppas att ni har sovit gott och att ni har en bra måndag framför er.

Just nu sitter jag nyvaken i sängen och har precis dragit på mig kläderna och om en liten stund ska jag bege mig mot bussen för en körlektion på morgonen. Lite segt att köra nu på morgonen men känns skönt att få det gjort och senare så kommer jag hem och vilar lite och efter det blir det plugg på teorin. Vad har ni för planer idag då?
Nu tänkte jag att jag skulle tvätta ansiktet lite, är verkligen hur seg som helst, ångrar att jag inte la mig och sov tidigare då jag verkligen är superseg, men får se om en blir en sväng förbi Coop innan jag sätter mig på bussen för att köpa med en liten frukost för att piggna till lite.

Ska till bussen om ungefär en 20 minuter och hinner tvätta ansiktet och fräscha till mig lite så jag piggnar till, men som tur är så har jag en körlektion idag att tänka på och ingenting annat.. Studiedag för mig idag så därför kommer jag att vara hemma, känns verkligen så otroligt skönt när man är såhär seg att inte behöva tänka att jag måste till skolan, eller att jag har tusen andra saker att tänka på. Idag är en sån dag jag ska ta hand om mig själv och bara ta det lugnt med körkortsteorin.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas