Louise Persson

Shopping & stan

Tidigare idag kom Juliana hit och vi gick en liten runda i stan och jag hittade två riktigt fina saker, ett par riktigt fina jeans och ett par träningstights som jag tänkte att jag skulle visa er imorgon för att få bättre ljus och med riktigt bra dagsljus så blir det så himla fina bilder.. Vi tog varsin Ben & Jerry's milkshake och som vanligt som jag alltid väljer på sommaren med cookie dough, så himla gott! Är ni i Kalmar någon gång eller bor i Kalmar så måste ni verkligen testa det, så himla gott. Vad har ni gjort idag då finisar?
Just nu sitter jag, Juliana och Ebba och bara tar det lugnt och kollar lite på tv och har en lugn kväll.. Sitter och planerar morgondagen för att få lite saker gjort, speciellt skoluppgiften som jag inte hann göra idag så den måste bli klar imorgon, ska även hinna storstäda och även lite körkortsplugg och planera den nya veckan som kommer. Snart närmar sig även provet för körkortet så det gäller för mig att minska stressen så jag kan fokusera ordentligt på både körkortet och skolan.

Tänkte att jag bara skulle ta det lugnt framför Hawaii Five-O då jag är ganska seg och just nu kan jag inte plugga på körkortet då jag måste ha hel tystnad för att kunna fokusera ordentligt.. Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag så hörs vi mer imorgon finisar!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas