Louise Persson

Sjukling

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er. Ligger i sängen och gick inte till praktiken idag på grund av att jag har så otroligt ont i halsen och riktigt ont i huvudet, tror att jag blivit sjuk efter att vi var ute och fotade i kylan igår.. 
Måndag idag och jag ska bara vara hemma och vila med massa te, stark mat och massa serie. Inte direkt det roligaste att vara sjuk när jag faktiskt ville vara på min praktikplats då jag trivs på den nya platsen så himla bra.. Men när jag försökte resa mig upp ur sängen imorse så gjorde det för hon i halsen och huvudet för att jag ens skulle sitta upp.. Ganska tråkigt att det blev så, men hoppas i alla fall att ni mår bättre än vad jag gör. 

Nu tänkte jag att jag skulle kolla serie, dricka te med honung och citronvatten och bara ta det lugnt, precis ätit lite pizzasallad med chilikrydda i, ganska skönt för halsen att äta någonting som är lite extra starkt, brukar jag alltid göra när jag är sjuk och speciellt när jag har ont i halsen. Vad har ni för planer idag då?


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas