Louise Persson

Skitväder & inga bilder

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er. Ligger just nu i sängen nyvaken och ganska seg, känner att jag verkligen håller på att bli sjuk så jag ska fixa te och lite kaffe och fixa lite god frukost. Hur mår ni då finisar? 
Idag är det lördag och jag har ingenting speciellt planera, ska fotas idag men det känns inte som att det är bra väder för det då bilderna bara kommer se så otroligt dåliga ut - alltså vädret är verkligen så dimmigt att man knappt ser fem meter framåt. Då kan ni tänkte er hur dåliga bilder det blir, så jag tänker inte fotas idag då bilderna bara blir dåliga.. Ska nog ta det någon annan dag istället när det är finare väder. Jag vill gärna ha en riktigt fin header när det är fint väder i bakgrunden och inte skitväder!

Nej, men nu ska jag gå upp ur sängen och fräscha till mig lite, fixa lite frukost och ta det lugnt framför Hawaii Five-O. Måste egentligen ner till coop och handla lite mjölk och annat men det får bli lite senare, för just nu vill jag bara dricka te och kaffe, och äta en god frukost framför Hawaii Five-O. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas