Louise Persson

Totally perfect in every way

Nu ligger jag i sängen och lyckades faktiskt tvätta en hel del kläder.. I dag har jag verkligen inte mått bra, men nu under kvällen känns det faktiskt lite bättre. Har druckit massa vatten med citron och gurkskivor och känns faktiskt mycket bättre än någonsin nu, så skönt.. 
Imorgon är det onsdag och planen är att gå till skolan och köpa med halstabletter påväg till skolan och efter skolan om jag känner mig tillräckligt pigg blir det jobb också. Ganska mycket skönare att jobba än att gå i skolan om jag ska vara helt ärlig.. Men men, det är bara att göra det bästa av allt. 
På torsdag har jag även planer för dagen, på morgonen blir det en körlektion och vid lunch ska jag tillbaka till skolan så fort jag är klar. Lite planer som står på schemat denna veckan, känns skönt att ha lite saker som är planerade istället för att bara sitta hemma och ha tråkigt och ingenting att göra, så det är det som står på schemat för denna veckan. 

Nu tänkte jag att jag skulle fixa lite te och lite mer citron- och gurkvatten och bara ta det lugnt framför några avsnitt av Hawaii Five-O, ska även läsa ett kapitel ur Hatad och Älskad, måste verkligen säga att boken är så värd att köpa. Riktigt bra bok och det är ett stort boktips från mig som inte riktigt är den där "bokmänniskan", läser egentligen aldrig böcker, men denna var riktigt bra och efter Hatad och Älskad så ska jag ge mig på att läsa ibland mår jag inte så bra.. Har någon av er läst någon av dessa böcker? 
Hur som helst, jag avslutar här och vi får höras mer imorgon finisar, hoppas att ni har haft en toppendag och att ni alla är friska och glada. Godnatt på er finisar!Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas