Louise Persson

Jobb & äntligen ledig

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en superdag. Vaknade strax innan klockan 6:00 imorse och tog bussen vid 6:30 för att jobba, jobbade från 7:00 till 15:30 och kan ju säga att idag var en sådan dag, där jag blivit så sjukt trött och det enda jag kunnat tänka på är att få komma hem och äta och sen sova..

Kom hem strax innan fyra och det första jag gjorde var att fixa lite rostade mackor då jag var så trött och inte hade orken till att göra någonting annat, åt lite och efter det la jag mig i sängen och sov en bra stund.. Vet inte varför jag var tröttare idag än dom andra dagarna, sov till och med mer inatt än dom andra nätterna när jag jobbat, men har ändå blivit tröttare.. Aja, får hoppas på att jag inte är så trött på måndag, nu blir det att vila över helgen och ta det lugnt och ladda på med ny energi inför en ny vecka med massa jobb. Vad har ni gjort idag då finisar?

Just nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt och tänkte kolla youtube och ha en lugn kväll framför mig. Hoppas att ni har en mysig kväll framför er och att ni har haft en toppendag.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas