Louise Persson

Lördag & ledig helg

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra start på helgen. Lördag idag och jag har ingenting speciellt planerat för kvällen, har tagit det lugnt idag och försökte komma ut en sväng så jag gick en liten runda i stan och kollade lite, fick med mig en jacka och ett mjukisset. Vad har ni gjort idag då? 

Nu under några dagar ska det vara marknad och jag tror att dom började redan i torsdags, var på tivolit igår med Sejla och åkte lite karuseller och spelade lite, vann en del små gosedjur som jag tänkte kan vara gulligt att ha i sängen när man bäddat fint och bara lägga dom vid kuddarna lite snyggt.. Åt lite churros igår med och herregud vad gott det är med nutella på. 

Men just nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt och är väldigt trött, som tur är har jag varit ledig idag och är ledig imorgon med, sen börjat jag jobba på måndag igen, då är det ett arbetspass från 7:00 till 15:30, gillar mer att jobba kvällar, känns skönare på något sätt att jobba då - så nu under helgen blir det att vila upp mig ordentligt för en ny vecka med jobb och stress, haha. Men hur som helst, nu tänkte jag bara ta det lugnt och kolla youtube och sådär så får ni ha så bra resten av er lördag och hoppas på att ni får en riktigt grym helg!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas