Louise Persson

Måndag 31/7

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har fått en bra start på denna måndag. Idag sov jag ut till klockan tolv och gick upp direkt och gjorde lite frukost och satt och åt samtidigt som jag kollade lite youtube, känner mig ganska trött fastän att jag sovit från klockan 01 inatt till klockan tolv på dagen idag.. Men men, det är bara att försöka göra det bästa av det och piggnar nog till när jag ska gå till bussen. 

Måndag idag som sagt och idag ska jag jobba kväll, därav lite sovmorgon. Jobbar från 15:30 till 22:00 och imorgon jobbar jag 07:00 till 13:00, sen efter det är jag ledig onsdag och torsdag och då kommer lite fler videos på kanalen hade jag tänkt. Blir nog en GRWM och kanske en storytime också.. Men vi får se, om jag kommer på någon bra story att berätta som har hänt mig.. Fortsätt gärna att tipsa om olika videoförslag! 
Hur som helst, nu tänkte jag att jag skulle göra mig iordning för jobbet, ska iväg till bussen om ungefär 30 minuter, så tänkte att jag hinner klä på mig och fylla på mat och vatten till Chanel och sådär och så behöver jag inte stressa heller.. Vad har ni för planer idag då finisar? 

Hörni, kan ni fatta att imorgon är det första augusti? Jag kan själv inte förstå det då tiden har gått så otroligt snabbt.. Förstår inte vart tiden har tagit vägen, haha.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas