Louise Persson

Några få timmar

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra dag hittills... Min dag har börjat ganska bra, tog det lugnt en stund när jag vaknade och efter det tog jag tag i en hel del städande och nu är allt rent och fint här hemma, känns superskönt - speciellt nu när jag ska jobba kväll, så kommer jag att komma hem till en ren och fin lägenhet!

Tisdag idag och jag har ingenting speciellt planerat, ska ta det lugnt en stund nu innan jag ska iväg till jobbet för att jobba kväll, jobbar från 17:00 till 21:30 och ganska skönt att det bara är några få timmar. Har precis hunnit äta en tacopaj som jag brukar köpa frysta på Coop, alltså om ni inte har testat denna så gör det, perfekt att ha med sig till jobbet om man inte hinner eller har ork till att laga mat, eller bara att äta hemma om man inte orkar laga mat så är det bara att värma denna i mikron och sen äta, verkligen en av dom godaste frysrätter (eller vad ska jag kalla dom) jag ätit.
Nu tänkte jag att jag skulle packa ner lite saker i väskan och göra mig iordning för jobbet och tänkte även hinna kolla lite bussar så man också kan gå förbi Coop en snabbis och köpa någon liten chokladbit eller liknande för att ha när jag åker hem från jobbet. Hoppas att ni har en bra dag och kväll framför er så hörs vi mer senare. 

Är även ledig imorgon och jag tänkte att jag skulle spela in en video för att ladda upp den, blir en Q&A då jag hittat lite frågor och ni kommer kunna lära känna mig lite bättre, så in och prenumerera HÄR för att inte missa den!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas