Louise Persson

Tan & youtube

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra morgon hittills.. Ligger i sängen och har precis ätit lite frukost och bara tar det lugnt just nu. Idag är jag faktiskt ledig så jag tänkte att jag skulle ut i solen och lägga mig och sola, märkte att jag fått en väldigt ful bränna på benet efter byxorna och strumporna så är det ett mellanrum eller vad man ska säga, där har jag fått en väldigt stark bränna och därför ska jag sola för att försöka få bort den, eller så den åtminstone syns betydligt mycket mindre. 

Torsdag idag och har inga speciellt planer mer än att jag tänkte att jag skulle städa lite här hemma, men innan det ska jag ligga på stranden i några timmar och få lite färg, och för att försöka få bort den fula brännan på foten, haha. Vad har ni för planer idag då finisar? 
Funderar på att jag ska göra en video idag, isåfall blir det någon form av Q&A eller liknande, så vi får se om det blir av eller inte. Hur som helst, nu tänkte jag att jag skulle skriva en lista på vad som ska göras idag och även försöka att hitta någon video som jag kan göra då det var ett bra tag sen jag laddade upp en video på youtube. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas