Louise Persson

28/6-17

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en riktigt bra dag. Ligger just nu i sängen och är så sjukt trött, vaknade lite innan klockan elva imorse och satte mig framför youtube och kollade lite och åt lite frukost samtidigt, efter det var det bara för mig att dra på mig kläder och bege mig mot tandläkaren.. Gick väldigt bra för mig trots min tandläkarskräck! 

Efter mitt tandläkarbesök så kom älskling till mig och vi åkte och köpa lite fika och åkte iväg en sväng för att fiska och vi har varit ute hela dagen för att få en hel del frisk luft och njuta av det fina vädret, sen kom vi hem och köpte med oss lite mat från Mc'Donalds och satte oss här hemma hos mig och tog det lugnt och åt. Är så otroligt trött efter hela dagen utomhus och vet faktiskt inte hur jag lyckats bli så trött som jag är med tanke på att vi inte har gjort någonting speciellt som man blir trött av. Men men.. 

Nu tänkte jag att jag bara skulle ta det lugnt framför youtube och kanske slå på någon film att somna till, kommer garanterat att somna inom en timme, haha - är verkligen så trött. Men hörni, vi får höras mer imorgon för nu orkar jag inte skriva mer.. Godnatt på er!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas