Louise Persson

Bättre kväll

Dagens slut är här och jag mår verkligen bättre jämfört med hur jag mådde imorse. Hade sån otrolig värk i nacken som strålade upp i hela huvudet och halsen, så jag ringde 1177 och som tur var så sa dom att det kunde bero på musklerna som är spända eller en förkylning som var påväg, skulle bara dricka massor med vatten och ta värktabletter när det var som värst.. Men som tur är har det gått över och jag har inte sån kraftig smärta längre. 

Ligger i sängen nu och har precis släckt alla lampor, tänt mitt doftljus och ska bara ta det lugnt tills jag blir trött och ska sova. Hade tänkt att jag skulle hinna med att gymma under kvällen innan det blev mörkt, men kunde inte på grund av värken. Men imorgon är planen att jag ska förbi gymmet en stund, efter det blir det storstädning, tvätt och "spa" för mig själv med kroppsskrubb, ansiktsmask, måla naglarna och allt man gör när man tar hand om sig själv. Vad har ni gjort idag då finisar? 

Nu tänkte jag bara ta det lugnt i sängen, just nu regnar det också och det är så otroligt mysigt när det regnar, man har tänt ljus och ligger i sängen och hör regnet smattra utanför.. Älskar det! Hoppas att ni alla har haft en bra dag och att ni alla är friska och glada - godnatt på er finisar!

Glöm inte bort att ni har 20% rabatt hos JFR.se på hela sortimentet när ni uppger LOUISE20 i kassan..


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas