Louise Persson

En söndag med planer

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har sovit gott inatt. Hela natten har jag legat och kliat på alla mina myggbett, alltså det är så sjukt jobbigt att man inte kan få normal sömn bara för att myggorna ska bitas och ge en ett h*lvete.. Men men, bara att försöka använda myggspray nu för att undvika fler bett. 

Vad har ni för planer idag då? Idag har jag ingenting speciellt planerat, jag och älskling sitter och dricker varsin Nocco Caribbean och tar det lugnt och tänkte att vi skulle åka en sväng till Hansa City och kolla runt lite innan älskling ska hem igen. Känns tråkigt och ensamt när han inte är här, men det var ett ganska bra tag sen vi umgicks en hel helg då han jobbat så mycket, men det känns skönt att vi bara har umgåtts hela helgen och gjort en hel del denna helgen. 
Hur som helst, nu tänkte jag att jag skulle städa iordning lite här hemma så det är rent och snyggt och sen får vi se vad klockan blir så vi kan bege oss mot Hansa City för att gå runt och kolla lite och se om vi hittar någonting eller om vi gör någonting annat, men men.. Hoppas att ni har en bra söndag framför er och att ni har sovit gott! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas