Louise Persson

En vidrig miljö

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har fått en bra start på dagen. Sitter just nu i skolan och är verkligen hur seg som helst och orkar egentligen inte vara här, men det är sista veckan i denna f*rbannade skola sen så blir det sommarlov och då får man äntligen lägga tiden på att jobba och umgås med människor man vill umgås med och slippa denna skolan som är riktigt dålig. Helt ärligt, skulle så gärna vilja hoppa av skolan på grund av en hel del saker, men.. Just upplevelsen av studenten, den vill jag uppleva, så jag skiter faktiskt i om jag går ut med diplom/betyg eller inte då jag inte är intresserad av smink när det kommer till att göra sminkuppgifter i skolan osv.. Helt värdelöst att gå till ett ställe där man faktiskt ska lära sig och tycka det är roligt och bli inspirerad - men i denna skolan är det verkligen raka motsatsen. Mer om det någon annan dag.. 

Tisdag idag och jag är så otroligt trött och vill egentligen hem och lägga mig och vila, känner verkligen att skolan tar största delen av min energi på grund av en hel del saker, men ska försöka hålla ut denna veckan, om det ens är möjligt då jag har så sjukt lite energi kvar för att ens orka bry mig, haha. 
Nu tänkte jag att jag skulle kolla lite youtube för att fördröja tiden lite, är verkligen sååå död i kroppen och i huvudet så kommer tuppa av vilken sekund som helst känns det som.. Men får gå och köpa någonting att dricka med lite socker i eller något. Vad har ni för planer idag då finisar?

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas