Louise Persson

Händelserik dag

Så trött som jag är just nu tror jag nog att jag aldrig har varit i hela mitt liv.. Idag har det verkligen varit ett riktigt händelserikt pass med en hel del cyklande fram och tillbaka, är helt slutkörd verkligen. Vad har ni gjort idag då?

Nu ligger jag i sängen och har äntligen kommit hem och gjort mig iordning, jag har ätit lite, druckit massa vatten och gjort mig iordning för natten och nu ska jag faktiskt bara ligga här och kolla lite youtube och ta det lugnt och sen ska jag sova. Idag har det inte varit något långt pass, men jobbade från 17:00 till 21:30 och är mer trött nu än när jag ska jobba kanske från 7:00 till 15:30, haha. Men men.. Ska lägga mig hyfsat tidigt ikväll då jag ska upp imorgon för tandläkarbesök, vet inte hur jag kommer må efteråt men med tanke på min tandläkarskräck så kommer jag att få lustgas.. Väldigt nervöst, men det kommer nog gå bra! 

Nu blir det lite youtube, ligga i sängen med massa kuddar, mitt mysiga täcke och en massa filtar.. Vi hörs mer imorgon när jag är betydligt mycket piggare och kan uppdatera er bättre hur dagen ser ut imorgon. Godnatt på er finisar

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas