Louise Persson

Kvällspass första dagen

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har vaknat på rätt sida. Har ni sommarlov nu finisar? Själv så har jag sommarlov, men under sommaren ska jag faktiskt jobba och idag är mitt första pass och jag börjar vid 15:30, tänkte att jag skulle gå till jobbet då det är fint väder och tänkte att om jag ändå ska jobba ett kvällspass så varför inte gå och få massa frisk luft, energi och inte behöva bli trött och seg. 

Tisdag idag och det är andra dagen denna veckan och jag ska redan ha mitt första jobbpass. Känns skönt att ha någonting man ska göra under sommaren så man inte går under dagarna och bara sitter inlåst och inte gör någonting. Jobbar från 15:30 till 22:00 och efter det så kommer jag hem, duschar och gör mig iordning och lägger mig ganska snabbt då jag har ännu ett jobbpass imorgon redan vid sju på morgonen, så det gäller att vara pigg och samla all energi jag kan. 
Hur som helst, nu tänkte jag att jag skulle fixa lite lunch och kolla lite youtube, sen så ska jag faktiskt börja göra mig iordning så jag inte blir sen, det vore verkligen inte bra på mitt första jobbpass. Nu blir det lunch och göra mig iordning!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas