Louise Persson

Lördag 17/6

Vilken dag asså, det har varit soligt hela dagen och vart väldigt skönt väder verkligen. Varit ute en hel del idag och när jag kom hem så tog jag en dusch och la mig och sov en stund för jag sov så konstigt inatt, jag somnade och vaknade och det gör jag typ jämt - får verkligen knappt någon bra sömn, men hoppas att det ändrar på sig nu under sommaren då det blir en hel del jobb som står på schemat. Blir ganska mycket när jag ska få upp en video i veckan, blogginlägg och jobb, men det löser jag helt klart för det gör jag alltid när saker och ting dyker upp. Men vad har ni gjort idag då? 

Nu har jag inte så mycket att göra, tänkte att jag skulle kolla lite videos, ta det lugnt och gosa ner mig i soffan med lilla Chanel som försökt jaga fåglar från fönstret, haha. Ganska roligt att varje gång man öppnar fönstret så ska han alltid sätta sig i fönstret för att stirra på människor och fåglar, ganska kul faktiskt. 
Hur som helst, nu blir det att kolla lite youtube och även att försöka hitta en ny serie att följa. Sitter bara och kollar om alla serier jag redan har kollat på och kan säga att dom har jag kollat om ungefär 10 gånger på varje serie, haha. Dags att hitta nya, kan alla serier utantill vad som händer, vad dom säger osv.. Men har ni tips får ni gärna tipsa om bra serier.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas