Louise Persson

Måndag & dålig sömn

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har sovit gott. Sov inte sådär jättebra inatt, vaknade flera gånger och mådde inte direkt hundra, lite illamående och just nu är det samma sak, men försöker få i mig lite ramlösa citrus, tror det är då jag inte dricker lika mycket "vatten", då jag bara dricker cola zero, nocco caribbean och saker som inte är neutrala som man säger så.. Därför blir det bara ramlösa och vatten för min del nu för att må lite bättre. 

Måndag idag och jag sitter i skolan just nu och har ingenting speciellt planerat för dagen, ska ta det lugnt och bara sitta framför massa filmer och ha en lugn måndag och planera min vecka. Ska även rensa en del i garderoben för att lägga ut på köp o sälj, det jag inte säljer går jag med till röda korset eller någonting sånt så man inte slänger kläder i onödan som faktiskt kan gå till andra människor som behöver kläder.. Vad har ni för planer idag då? 
Nu tänkte jag att jag ska kolla lite youtube och bara ta det lugnt och gå på lunch om en liten stund, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Hoppas att ni har fått en bra start på eran måndag och att den fortsätter så ni får en grym måndag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas