Louise Persson

Måndag & jobb börjar

Godmorgon på er läsare, hoppas att ni har sovit gott. Vaknade för en liten stund sen av att alarmet ringde, och varför jag är uppe såhär tidigt är för att jag ska på två utbildningar idag. Känns så otroligt bra att denna veckan ska jag börja jobba, idag är det utbildningar och imorgon är det själva jobbet som börjat, men utbildningarna hör till jobbet. 

Måndag idag och på schemat är det två utbildningar jag ska på, från nu på morgonen till klockan 16:00 i eftermiddag, ganska lång dag så ska ta med mig lite vatten och någonting att tugga på emellanåt så man kan ladda på med lite energi. Mellan dessa två blir det självklart en promenad, dricka massa vatten och äta någonting som jag har med mig så det inte blir att det blir en lång och tråkig dag liksom. 
Hur som helst, nu tänkte jag att jag skulle göra mig iordning för att bege mig mot bussen, hoppas att ni har en underbar dag framför er, för mig väntar en lång dag med massa utbildningar, men vad gör det i slutet på sommaren när lönen kommer och man äntligen kommer hitta på massa skoj. Inte direkt så heller att jag har någonting speciellt jag vill göra under sommaren mer än att jobba faktiskt.. Vad har ni för planer idag då finisar?


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas