Louise Persson

Spöregn & en kopp te

Det är verkligen så himla mysigt att ligga i sängen med lite te och bara höra och se hur det spöregnar ute.. Gjorde iordning en kopp te och har fönstret precis bredvid sängen och det är verkligen så mysigt när man kolla youtube eller film med lite te och regnet bara öser ner utanför.. En av mina favoritsaker är verkligen att ligga i sängen, nya lakan, nyduschad och en kopp te, men älsklings sällskap och bara ta det lugnt framför en film. Har ni någon favoritgrej ni verkligen älskar? 

Som sagt så ligger jag med en kopp te och kollar på youtube men idag har jag inte älsklings sällskap utan jag har min lilla Chanel som alltid håller mig sällskap så det inte känns så ensamt här hemma, verkligen den mysigaste katten som finns! Jag har planerat lite hur min vecka ser ut och har faktiskt inte så mycket som ska göras, en lugn vecka, med en utbildning, videoinspelning och storstädning som är inplanerade, men förmodligen så kommer fler saker som ska göras, men det får vi se hur det blir. 

Nu tänkte jag att jag skulle fortsätta att kolla lite youtube och bara ta det lugnt med lite te och ha en lugn kväll.. Hoppas att ni har haft en toppendag och att ni alla är friska och glada. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas