Louise Persson

uppdateringen

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra dag. Förlåt för den riktigt usla uppdateringen idag, men jag har jobbat från sju imorse till 15, och har varit väldigt trött och jag hade tänkt att så fort jag kom hem skulle det komma massa bra uppdatering, men nej, istället så har bloggportalen inte fungerat som den ska och just nu skriver jag ett inlägg med världens minsta text så man knappt ser vad man själv skriver.. Men får hoppas på att det löser sig. 

Just nu ligger jag i sängen och är faktiskt väldigt trött trots att jag har sovit lite under eftermiddagen, men men.. Blir att lägga sig tidigt och sen gå upp tidigt för att jobba. Imorgon är sista dagen sen har jag helg och börjar jobba på måndag igen. Känns ganska skönt att vara ledig ett tag och jobba med jämna mellanrum. Har faktiskt ändå ett väldigt bra schema för mina jobbdagar. 
Hur som helst, nu tänkte jag att jag ska göra mig iordning för natten och slå på någon film och somna till den, sen imorgon blir det att gå upp väldigt tidigt så får inte somna allt för sent. Godnatt på er, så hörs vi mer imorgon finisar!


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas