Louise Persson

Utbildning & härligt väder

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni njuter av de underbara vädret. Ganska härligt om man bortser från dom riktigt mörka molnen som börjar lägga sig.. Men hellre de och att det är sol och varmt än att det ska regna, speciellt när vissa tar studenten! 

Onsdag idag och jag har ingenting speciellt planerat, jag kom faktiskt precis hem från en utbildning som hör till sommarjobbet så det ska verkligen bli superkul att få jobba, lära känna nya människor och inte behöva sitta inne hela sommaren. Vi fick lära oss lite om hur man lägger in sina tider man jobbar, om man jobbar över tid och vad som gäller när man ska byta tid med någon, väldigt lärorikt och bra att veta inför sommaren, verkligen. Har ni skaffat sommarjobb? 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tänkte att jag skulle diska lite och hoppa in i duschen en snabbis och sen ska jag fixa den sista uppgiften som ska in innan betygen sätts, så måste verkligen bli klar idag. Det är vad som gäller i första hand, efter det blir det nog bara videos på youtube och resten av dagen ska jag bara ta det lugnt. Vad har ni för planer idag då finisar? Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas