Louise Persson

Torsdag & risktvåan

Godmorgon på er fina läsare, hoppas att allt är bra med er, med mig är det väldigt bra. 
Sitter just nu och dricker mitt morgonkaffe och har precis gjort mig iordning och packat skolväskan då jag ska göra risktvåan hela förmiddagen och efter det så ska jag direkt till skolan igen då vi inte slutar förens klockan 16:00. Känns lite småsegt att gå i skolan till 16:00, men det är bara att göra det bästa av det. 
Torsdag idag och jag har ingenting speciellt planerat för i eftermiddag, hade tänkt att jag skulle göra klart en del uppgifter i skolan så jag inte ligger efter och en hel del körkortsteori ska göras idag. Ändå en ganska bra dag idag tycker jag.. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag skulle dricka upp det sista av mitt kaffe och sen fixa iordning det sista och sen ska jag faktiskt bege mig mot bussen. Hoppas att ni har en riktigt bra torsdag framför er och att ni alla är friska och glada, wish me luck för risktvåan! 
Gymkort, risktvåan & finslipning

Nu är jag äntligen hemma igen, har varit hemma en liten stund och städade lite hemma innan jag äntligen fyllde på ett glas med iste och satte mig i sängen. Känns verkligen så otroligt skönt att vara hemma igen, är ganska trött och kommer nog lägga mig ganska tidigt då jag ska upp ganska tidigt för att göra risktvåan imorgon, kommer bli så himla kul och jag är så otroligt taggad på att göra det.

Ikväll blir det att ta det lugnt och plugga på körkortsteorin i lugn och ro, dricka lite iste och avslutar allt med ett avsnitt av The Vampire Diaries. Idag har det varit en väldigt bra dag, har skaffat gymkort idag med och nu är det så himla skönt att kunna gå och gymma och börja få igång kroppen igen och verkligen må bra, mår inte så himla bra av att bara sitta instängd hemma och inte göra någonting, och som tur är så har jag flera gymkompisar också, nästan hela gänget som vi umgås har gymkort på samma gym så kommer bli riktigt kul att kunna gymma med underbara vänner på fritiden. Vad har ni gjort idag då finisar?
Nu tänkte jag att jag ska gosa ner mig med teoriböckerna och börja plugga lite, blir nog ett eller två teoritest och kolla vad jag behöver plugga mer på och dom kapitlen läser jag vidare lite i boken för att saker och ting ska fastna. Nu gäller det verkligen för mig att ta det på allvar, när risktvåan är gjord imorgon så börjar allvaret då teorin måste gå perfekt, körningen går redan perfekt och ja, det är bara teorin som måste finslipas lite.. Wish me luck!

Jobb, körkortsplugg & gymkort

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er.
Vaknade för en liten stund sen och sitter just nu med lite iste och bara tar det lugnt och njuter av sovmorgonen jag fick idag. Känns så skönt att få lite sovmorgon när jag har en del att göra efter skolan. Idag blir det att jobba lite och är hemma ikväll igen, och när jag kommer hem hade jag tänkt att jag skulle ta det lugnt med lite körkortsplugg och bara he en lugn lördag kväll.. Känns så himla roligt också att imorgon från nio till tolv så ska jag göra risktvåan, är så himla taggad på göra den, någon av er som har gjort risktvåan? Isåfall berätta gärna hur ni kände innan ni skulle göra den och vad ni fick göra. 

Onsdag idag och dagens planer har jag redan skrivit, jobb och körkortsplugg blir det och ska även köpa gymkort idag för att äntligen ta tag i att börja gymma. Känns så himla skönt att komma igång med det så jag äntligen kan bli lite piggare i kroppen och orka med hela skoldagar utan att bli trött. Minns när jag var yngre och tränade konståkning och märker verkligen på då och nu att jag var mycket piggare när jag väl tränade.. Någon av er som börjat med att träna och känner någon skillnad? 
Nu tänkte jag att jag skulle dricka istet och sen ska jag börja göra mig iordning för dagen. Hoppas att ni har en riktigt bra onsdag framför er!

Förlåt för bildbrist, men idag ska jag ta lite bilder och sådär så jag alltid har nya bilder att ladda upp..

Upp