Louise Persson

Gymkort, risktvåan & finslipning

Nu är jag äntligen hemma igen, har varit hemma en liten stund och städade lite hemma innan jag äntligen fyllde på ett glas med iste och satte mig i sängen. Känns verkligen så otroligt skönt att vara hemma igen, är ganska trött och kommer nog lägga mig ganska tidigt då jag ska upp ganska tidigt för att göra risktvåan imorgon, kommer bli så himla kul och jag är så otroligt taggad på att göra det.

Ikväll blir det att ta det lugnt och plugga på körkortsteorin i lugn och ro, dricka lite iste och avslutar allt med ett avsnitt av The Vampire Diaries. Idag har det varit en väldigt bra dag, har skaffat gymkort idag med och nu är det så himla skönt att kunna gå och gymma och börja få igång kroppen igen och verkligen må bra, mår inte så himla bra av att bara sitta instängd hemma och inte göra någonting, och som tur är så har jag flera gymkompisar också, nästan hela gänget som vi umgås har gymkort på samma gym så kommer bli riktigt kul att kunna gymma med underbara vänner på fritiden. Vad har ni gjort idag då finisar?
Nu tänkte jag att jag ska gosa ner mig med teoriböckerna och börja plugga lite, blir nog ett eller två teoritest och kolla vad jag behöver plugga mer på och dom kapitlen läser jag vidare lite i boken för att saker och ting ska fastna. Nu gäller det verkligen för mig att ta det på allvar, när risktvåan är gjord imorgon så börjar allvaret då teorin måste gå perfekt, körningen går redan perfekt och ja, det är bara teorin som måste finslipas lite.. Wish me luck!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas