Louise Persson

Jobb, körkortsplugg & gymkort

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er.
Vaknade för en liten stund sen och sitter just nu med lite iste och bara tar det lugnt och njuter av sovmorgonen jag fick idag. Känns så skönt att få lite sovmorgon när jag har en del att göra efter skolan. Idag blir det att jobba lite och är hemma ikväll igen, och när jag kommer hem hade jag tänkt att jag skulle ta det lugnt med lite körkortsplugg och bara he en lugn lördag kväll.. Känns så himla roligt också att imorgon från nio till tolv så ska jag göra risktvåan, är så himla taggad på göra den, någon av er som har gjort risktvåan? Isåfall berätta gärna hur ni kände innan ni skulle göra den och vad ni fick göra. 

Onsdag idag och dagens planer har jag redan skrivit, jobb och körkortsplugg blir det och ska även köpa gymkort idag för att äntligen ta tag i att börja gymma. Känns så himla skönt att komma igång med det så jag äntligen kan bli lite piggare i kroppen och orka med hela skoldagar utan att bli trött. Minns när jag var yngre och tränade konståkning och märker verkligen på då och nu att jag var mycket piggare när jag väl tränade.. Någon av er som börjat med att träna och känner någon skillnad? 
Nu tänkte jag att jag skulle dricka istet och sen ska jag börja göra mig iordning för dagen. Hoppas att ni har en riktigt bra onsdag framför er!

Förlåt för bildbrist, men idag ska jag ta lite bilder och sådär så jag alltid har nya bilder att ladda upp..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas