Louise Persson

Allvarligt sjuk?

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra dag idag. Själv så är jag fortfarande sjuk, bihåleinflammation, förkylning, hosta, feber allting på en och samma gång, snart lär jag väl bli magsjuk också.. Har varit sjuk i en vecka utan att det har blivit bättre, blir bara värre - så imorgon blir det nog vårdcentralen för min del. Dricker en hel del ingefära shots, flera gånger om dagen för att boosta mitt immunförsvar för att kunna bli frisk. 

Helgen har varit ganska bra, i lördags mådde jag lite bättre, men blev mycket värre i söndags, tror det är för att jag höll på att bli frisk i lördags, men så var vi på Liseberg och då frös jag en hel del på kvällen och då måste jag ha blivit sjuk igen.. Alltså detta är inte hur jag brukar vara, brukar aldrig bli sjuk typ, men när jag väl blir det så åker jag på rejäla sjukdomar, grov förkylning med bihåleinflammation, huvudvärk, hosta, feber.. Allt det får jag när jag "bara är förkyld".. 
Men som sagt, ska nog gå till vårdcentralen imorgon för att kolla upp om detta är en vanlig förkylning som håller i sig, eller om det kan ligga någonting annat bakom det, kan ju vara någonting allvarligt, därav vill jag kolla upp detta för säkerhets skull. 

Hur som helst, ligger i sängen och tar det lugnt just nu, hela dagen har jag försökt att komma in på bloggen för att uppdatera men det har inte fungerat förens nu.. Det är tur det i alla fall så åtminstone ett inlägg kommer upp. Tänkte att jag skulle fixa lite te, ingefära shots och bara ta det lugnt i sängen framför youtube och serie, hoppas att ni mår mycket bättre än vad jag gör och detta önskar jag ingen annan, inte ens mina värsta fiender om man ska kalla de det. Vad har ni gjort idag då finisar?

Skulle sitta så fint med sushi just nu...

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas