Louise Persson

Fortfarande sjuk & jobb hemifrån

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra dag hittills.. Själv så ligger jag i sängen och bara hostar, helt täppt i näsan och sån otrolig huvudvärk på grund av denna förkylning.. Fattar verkligen inte hur det inte blir bättre!

Tisdag idag och jag är hemma från skolan igen på grund av att jag inte mår bra, tänkte ringa 1177 och se om jag behöver gå till vårdcentralen, annars så kommer jag gå till skolan redan imorgon, för jag kan verkligen inte va borta för mycket. Har ni några bra tips på hur man blir av med en förkylning? Håller mig varm, dricker ingefära shots, te, vilar och äter massa grönsaker och bra mat, men det känns som att ingenting av det hjälper mig på något sätt - så om ni har bra tips så ös på med kommentarer! 

När jag ändå är hemma så passar jag på att jobba lite hemifrån också så jag får lite saker och ting gjort i alla fall. Jag tänkte fixa lite roliga inlägg här på bloggen så den inte står tom och är tråkig liksom. Jobb hemifrån, samtidigt som jag ligger i sängen och tar det lugnt, ändå en ganska bra dag för att vara sjuk liksom.. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas