Louise Persson

Lördag 16/9

Hej på er, jag märker hur bloggen har stått tom under denna veckan, men jag har varit så otroligt trött och inte haft så mycket motivation till att uppdatera bloggen och en del andra saker i min vardag. Men nu är jag back on track igen.. 

Lördag idag och jag har inte gjort så mycket, började dagen med att gå en runda i stan och kikade lite, hittade inte så mycket mer än ett block med mönster som man målar i med färger, minns inte vad det kallas men det ska hjälpa mot stress så köpte hem en sån med lite färger så jag kan måla lite då jag dagligen utsätts för en hel del stress.. Så får se om det hjälper, det tror jag nog att det gör då man är så inne i att måla med färger och hålla på och tänker inte så mycket på allting annat.. 
när jag kom hem blev det att ta tag i storstädning och en hel del disk, så skönt att äntligen få det gjort. Efter det kom älskling och vi åkte runt lite, åt på subway, kollade lite på eko och rusta men fick inte med mig någonting mer än lite diskmedel och lite tråkiga saker man behöver hemma.. Vad har ni gjort idag då finisar? 

Nu håller jag på att tvätta en massa kläder och pratar med Antonia i telefon, jag väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan hämta det och byta om till mjukiskläder och bara lägga mig i sängen och ta det lugnt..Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas