Louise Persson

Nextory & choklad

Äntligen kommit hem och vi fick sluta 30 minuter tidigare än vad vi egentligen skulle, känns skönt ändå att få komma hem lite tidigare på grund av vädret. 

Just nu sitter jag med lite choklad och lyssnar på ibland mår jag inte så bra av Therese Lindgren på Nextory och det är nog det bästa jag gjort, att bli medlem där för att både kunna läsa böcker och lyssna på böcker i en app. Har redan lyssnat klart på hatad och älskad, och snart är jag även klar med ibland mår jag inte så bra, jag har verkligen nötat att lyssna på ljudböcker, men helt ärligt så känns det mycket mer avslappnande än att lyssna på musik, så ska börja göra det istället för att lyssna på musik. Men självklart, när man gymmar så är det musik som gäller, men ljudböcker i Nextory när jag är i skolan, när jag tar det lugnt hemma, innan jag lägger mig och så vidare.. Speciellt när man har sin spatid varje kväll känns det riktigt skönt att lyssna på ljudböcker. Har ni några tips på bra ljudböcker?

Men nu ska jag ta det lugnt i sängen med lite choklad, ljudbok och bara ta det lugnt och vila, sen ska jag nog ta och planera lite videos jag ska spela in under nästa vecka, tänkte börja spela in videos regelbundet och ladda upp regelbundet. Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas