Louise Persson

Ny vecka & nya klor

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra start på dagen. Vaknade lite innan åtta och gick direkt upp för att gå till skolan och gjorde mig iordning. Har en väldigt lång dag framför mig, men så skönt att jag snart har lunch så jag kan ladda på med lite energi, ska hem under lunchen så då blir det mat, kaffe och ta det lugnt lite.. 

Idag är det måndag och en ny vecka är igång, startar veckan med att fixa mina naglar efter skolan, just nu är dom silverglittriga, men vet inte hur jag ska göra dom nu, får se när jag sitter på salongen hur det blir. Sen på torsdag ska jag göra en stor förändring med mitt hår så håll utkik, kommer en vlogg förmodligen på torsdag så kommer visa upp hur allting blir.. Denna veckan är det en del roliga saker som händer, massa uppdatering och massa nya bilder kommer! 
Vad har ni för planer idag då finisar? Som sagt så har jag tid för att fixa naglarna och mer än så har jag inte planerat, lite småstädning hemma och ska nog ha en "spa-day" för mig själv hemma då jag är så otroligt seg och känner att jag verkligen behöver det, gjorde aldrig det i helgen då jag bara sovit och inte orkar göra någonting annat än att städa och sova, haha.. Men idag ska jag använda ansiktsmask, lång varm dusch och ha en lugn eftermiddag/kväll. 

Nu ska jag fortsätta med skissen på halloweenstylingen jag ska göra, sminket har jag redan skissat upp, så smink och hår, sen måste jag planera kläder också. Tror jag ska göra en video på hela sminkningen till youtube så ni också kan få ta det av hela processen. 

Mina naglar som jag har nu.. Blir någonting annat idag, men vad ska jag göra? Fortsätta med glitter eller inte, helfärgade, någon glitter, ös på med massa ideer för jag har verkligen inte någon aning om vad jag ska göra.


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas