Louise Persson

Pixers.se

I samarbete med Pixers.se

Att ha en fin fondvägg, eller väggar i hemmet kan vara någonting som många tänker på och vill ha. Jag personligen älskar fondväggar och lite olika sorters av dekorer man kan ha på väggarna - jag har hittat en fin vägg och en väggdekor till den som skulle vara så otroligt fint i mitt framtida kontorsrum jag ska ha i nästa lägenhet jag flyttar till. Jag skulle vilja ha ett kontorsrum som är rosa, vitt, marmor och en hel del andra saker, men tänker att jag håller mig till rosa och lite natur..

Tänkte mig någonting i stil med som dessa två här nere.. Bakgrunden som är på kvinnan, den som en fondvägg och resten vita och uppe på fondväggen händer man upp en tavla av den havsbilden, det hade blivit en riktigt mysig stämning, tillsammans med någon kurkväxt, doftljus och någon fin fåtölj vid sidan av med en liten korg med mysiga filtar/kuddar i.. Det är lite svårt att beskriva hur jag vill att allt ska se ut, men ni kan ju tänka er med den väggen och en tavla av den havsbilden med en mysig men ändå "tjejigt" tema på själva möblerna.. Jag kan se det framför mig, gud vad jag hade kunnat koppla av ordentligt! 

Vill ni hitta fina saker från deras sida är det bara att klicka in och skriv gärna en kommetar om hur ni skulle vilja inreda med hjälp av deras sortiment, skulle vara kul att få veta hur ni skulle göra och kanske kan man även få lite ideer från er också.

1 september 2017 13:56 | Tips |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas